Urime Festa e Flamurit Kombëtar!

largea_flamuri-

Shkup, 28.11.2015 – Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve të Maqedonisë në Shkup, shpreh urimet më të sinqerta për të gjithë shqiptarët kudo që janë, me rastin e Ditës së Flamurit Kombëtar.

Është kjo festa më e madhe kombëtare, për të cilën kanë sakrifikuar shumë mund e gjak, gjenerata të tëra atdhetarësh, nëpër periudha të ndryshme historike.

Festa e Flamurit, le të jetë një ditë reflektimi pozitiv për të gjithë shqiptarët, për një të ardhme më të ndritur.

Urime dhe suksese!

Drejtori, Dr.Skender Asani

Shikoni gjithashtu

NGA E SHKUARA TEK E ARDHMJA, DUHET TË KALOJË KULTURA INSTITUCIONALE E KUJTESËS

(Me rastin e shënimit të 25-vjetorit të Eksodit të Bllacës në Qendrën përkujtimore “Bllaca 99”) …

Leave a Reply