Telegram-ngushëllimi familjes së z.Alush Hamidi

ahDeri te:

Familja e z.Alush Hamidit,

Shkup

Telegram ngushëllimi

Me dhimbje tëthellë e pranuam lajmin e ndarjes nga jeta të njërit nga veprimtarët më të dalluar të arsimit dhe kulturës shqiptare në Maqedoni dhe më gjerë, z.Alush Hamidi.

Kontributi i tij është i jashtëzakonshëm në zhvillimin e arsimit shqip në Shkup e rrethinë, dhe sidomos në zhvillimin e veprimtarive të ndryshme kulturore, duke qenë një nga aktivistët e denjë në ruajtjen dhe kultivimin e traditave dhe trashëgimisë tonë të pasur kulturore.

Me këtë rast, në emrin tim dhe të punonjësve të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve të Maqedonisë, i shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjes së z.Alush Hamidit, nxënësve, kolegëve, miqve dhe gjithë atyre që kanë ndjerë dhembje për të.

Më 13.07.2013                                                                           Dr. Shefqet ZEKOLLI

Shkup                                                                                            Drejtor i ITSHKSH-së

—————————————————————————————————————————————

Shikoni gjithashtu

NGA E SHKUARA TEK E ARDHMJA, DUHET TË KALOJË KULTURA INSTITUCIONALE E KUJTESËS

(Me rastin e shënimit të 25-vjetorit të Eksodit të Bllacës në Qendrën përkujtimore “Bllaca 99”) …

45 comments

 1. Pingback: best essay writing service

 2. Pingback: essay about words

 3. Pingback: write essay my

 4. Pingback: best writer essay

 5. Pingback: suite buy adobe creative cheap

 6. Pingback: https://goo.gl/maps/zmpV6nMETPk

 7. Pingback: typemyessay

 8. Pingback: college application essay help online

 9. Pingback: example thesis

 10. Pingback: https://customessaywriterbyz.com/

 11. Pingback: argument essay help

 12. Pingback: psychology essay writing services

 13. Pingback: i need someone to write my paper

 14. Pingback: can you buy research papers online

 15. Pingback: thesis topics in education

 16. Pingback: cialis 20 mg

 17. Pingback: how long does viagra last

 18. Pingback: online pharmacy school

 19. Pingback: rx pharmacy

 20. Pingback: north west pharmacy canada

 21. Pingback: viagra

 22. Pingback: cialis purchase online

 23. Pingback: cialis no prescription overnight

 24. Pingback: cialis brand no prescription needed

 25. Pingback: drug canada cialis with prescription

 26. Pingback: buyviagra

 27. Pingback: cialis us

 28. Pingback: cialis commercial song basement

 29. Pingback: buy pre written essays

 30. Pingback: thesis writing online

 31. Pingback: community service essay sample

 32. Pingback: dissertation proposal template

 33. Pingback: thesis writing services

 34. Pingback: dissertation abstract

 35. Pingback: best prices cialis 20mg

 36. Pingback: cialis funny commercial

 37. Pingback: cialis over the counter canada

 38. Pingback: cialis after prostate surgery

 39. Pingback: what is in lyrica

 40. Pingback: lexapro and alcohol reddit

 41. Pingback: hydrochlorothiazide causes diabetes

 42. Pingback: does cymbalta give you energy

 43. Pingback: availability of ivermectin over the counter

 44. Pingback: before and after viagra

 45. Pingback: ivermectinwth.com

Leave a Reply