Letër ngushëllimi

ff

Familjes së Prof.Dr. Fejzulla Shabani

USHT & UEJL, Tetovë

Mediumeve shqipe  

 

Letër ngushëllimi

 

 Me dhimbje të thellë sot morëm lajmin për ndarjen nga jeta të kolegut, bashkëpunëtorit tonë, historianit, profesorit dhe veprimtarit të dalluar ndër shqiptarët në Maqedoni dhe më gjerë, Fejzulla Shabani.

Vdekja e tij e parakohshme paraqet humbje të madhe për shkencën e historisë, për të cilën, Prof.Dr. Fejzulla Shabani, la shumë vepra të rëndësishme.

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, pati nderin që nëpër disa konferenca, sesione shkencore e promovime librash, ta ketë në mesin e vet profesorin e nderuar Fejzulla Shabani.

Me këtë rast, u shprehim ngushëllime të sinqerta familjes, kolegëve nga Universiteti Shtetëror i Tetovës dhe Universiteti i Evropës Juglindore në Tetovë, dhe të gjithë miqve dhe dashamirëve.

 

Shkup,                                           U.d. drejtor i ITSHKSH-së

21.08.2014                                           Dr. Skender Asani

 

—————————————————————————————

Shikoni gjithashtu

Takim i rëndësishëm i Institutit dhe BFI-së në Drejtorinë e Vakëfit në Ankara

Një ekip i studiuesve të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, i udhëhequr …

Lini një Përgjigje