Ftesë 2

logo

F T E S Ë

Ju ftojmë të merrni pjesë në aktin e nënshkrimit të Memorandumit të bashkëpunimit mes Institutit të Historisë Nacionale të Maqedonisë dhe Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve të Maqedonisë. Memorandumi do të nënshkruhet nga drejtuesit e këtyre dy institucioneve, përkatësisht Dr.Dragi Georgiev dhe Dr.Shefqet Zekolli.

Me këtë memorandum, i cili realizohet nëpërmjet organizatës TCMS dhe Forumit ZDF, në rolin e lehtësuesve, të dy institutet vlerësojnë që trashëgimia historike dhe kulturore, luan rol të rëndësishëm në përmirësimin e raporteve ndëretnike tek të gjitha komunitetet që jetojnë në vend.

Në aktin e nënshkrimit marrin pjesë edhe ambasadori amerikan në Maqedoni, z. Pol Uolers dhe ambasadorja gjermane znj. Gurdun Steinacker.

Vendi:  Hotel “Holiday Inn” (salla e vogël e konferencave) – Shkup

Dita: 05.03.2013 (e martë)

Ora: 11:00 

 

 

————————————————————————————-

Shikoni gjithashtu

Takim i rëndësishëm i Institutit dhe BFI-së në Drejtorinë e Vakëfit në Ankara

Një ekip i studiuesve të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, i udhëhequr …

Lini një Përgjigje