Evelyn Noygues

agj

————————————————————————————————————-

Shikoni gjithashtu

Takim i rëndësishëm i Institutit dhe BFI-së në Drejtorinë e Vakëfit në Ankara

Një ekip i studiuesve të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, i udhëhequr …

One comment

  1. Pingback: Pragmatic play

Lini një Përgjigje