Njoftim për mbledhje komemorative

Me rastin e kalimit në amshim të koleges sonë, Lindita Ahmeti, Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve do të organizojë mbledhje komemorative për ta kujtuar personalitetin e koleges tashmë të ndjerë.

Mbledhja do të mbahet më 22.04.2024 (e hënë) në orën 13.00 në sallën “Wilson”.

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH ORGANIZON KONFERENCËN SHKENCORE “ZEJTARIA DHE PUNIMET ARTIZANALE NË TREVAT SHQIPTARE”

 INSTITUTI I TRASHËGIMISË SHPIRTËRORE E KULTURORE TË SHQIPTARËVE – SHKUP   organizon konferencën shkencore vjetore “Java …