Konferenca shkencore: “Veprimtaria atdhetare e Hasan Prishtinës”

 

Konferenca shkencore:  Veprimtaria atdhetare e Hasan Prishtinës

 Научнa конференциja: Патриотската дејност на Хасан Приштина

Scientific conference: Patriotic activity of Hasan Prishtina” 

12 – 14. 10. 2012, Shkup/Скопје/Skopje

k.sh_.-hasan-prishtina

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH ORGANIZON KONFERENCËN SHKENCORE “ZEJTARIA DHE PUNIMET ARTIZANALE NË TREVAT SHQIPTARE”

 INSTITUTI I TRASHËGIMISË SHPIRTËRORE E KULTURORE TË SHQIPTARËVE – SHKUP   organizon konferencën shkencore vjetore “Java …