dav

Ambasadorja Schweitzer-Bluhm pranoi mirënjohje nga drejtori Asani

“Në fillim të kësaj jave, zëvendës ambasadorja, zonja Micaela Schweitzer-Bluhm morri pjesë në shënimin e 110 vjetorit të Kongresit të alfabetit shqiptar dhe 11 vjetorin e Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve (ITSH) në Shkup.  Zëvendësja, Schweitzer-Bluhm pranoi në emër të Ambasadës së SHBA një mirënjohje nga drejtori i ITSH Skender Asani për ndihmën në forcimin e institutit dhe së bashku me studiuesin amerikan David Hosaflook ata zbuluan një pllakë të vendosur në mur të ndërtesës së ish Ambasadës amerikane në shenjë mirënjohjeje për popullin amerikan, thotë postimi i publikuar në faqen e facebookut të ambasadës së SHBA-ve.

Shikoni gjithashtu

PRESIDENTJA OSMANI BASHKË ME DREJTORIN E ITSHKSH, SKENDER ASANI, MBOLLËN BREDHIN E NËNË TEREZËS

“Bredhi dedikuar Nënë Tereze simbolizon lidhjen mes njerëzve, popujve e vendeve. Shembulli i saj në …