NJOFTIM – Më 12 gusht, meshë në gjuhën shqipe në Shkup

kucamajketereze

Me rastin e 100 vjetorit të themelimit të bandës muzikore “Zani i maleve” nga i ati i Nënë Terezës – Kolë Bojaxhiu, 100 vjetorit të çlirimit të Shkupit dhe në kuadër të festimeve për 100 vjetorin e shtetit shqiptar, për respekt të të gjithë veprimtarëve të cilët ndër vite kontribuuan për lirinë dhe identitetin shqiptar, Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve, organizon një meshë në gjuhën shqipe.

Mesha do të mbahet më datë 12.08.2012 (e diel), në ora 12.00 në Shtëpinë e Nënës Terezë në Shkup, nën udhëheqjen e Don Viktor Sopit.

 

 ………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Shikoni gjithashtu

Takim i rëndësishëm i Institutit dhe BFI-së në Drejtorinë e Vakëfit në Ankara

Një ekip i studiuesve të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, i udhëhequr …

Lini një Përgjigje