Do të promovohen dy librat e Dom Viktor Sopit – për Fishtën dhe Gjeçovin

rrrr-659x330

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup (ITSHKSH),
Ju fton të merrni pjesë në promovimin e dy veprave shkencore të Dom Viktor Sopi:

1. “Fishta, dëshmi e identitetit shqiptar”, dhe

2. “Gjeçovi – tradita dhe qytetërimi shqiptar”.

Promotorë: Emin Kabashi, Sarë Gjergji,  Zeqirija Ibrahimi dhe Fadil Curri.

Botues: Instituti Albanologjik i Prishtinës.

 Data dhe koha: 11.06.2015 (e enjte), ora 11:00,

Vendi: Salla e ITSHKSH – Shkup

 

 Pjesëmarrja juaj na nderon…

 Drejtor i ITSHKSH-së, Dr. Skender Asani

Shikoni gjithashtu

75-VJETORI I ARKIVAVE TË PËRGJITHSHME TË SHQIPËRISË, VLERËSOHET LARTË PARTNERITETI I ITSHKSH

E përbashkëta e këtyre  aktiviteteve dhe takimeve ishte se kontributi që po jep ITSHKSH, kalon …