Fillon bashkëpunimi mes Yad Vashem dhe ITSHKSH

Shkup, 12 mars 2019, –  Instituti i  Trashëgimisë Shpirtërore dhe Kulturore të shqiptarëve në Shkup priti në një takim pune Dr. Noa Mkayton, Zëvendës drejtoren e Yad Vashem- Qendrës  botërore të Holokaustit. Së shpejti ITSHKSH do të nënshkruaj një memorandum bashkëpunimi me Yad Vashem dhe do të forcojë bashkëpunimin mes të dy instituteve dhe do të kontribuojë në fuqizimin e Departamentit për edukim dhe hulumtim të Holokaustit. Së bashku parashihet hulumtim dhe zbulim i dëshmimeve të reja të të mbijetuarve të Holokaustit.

Shikoni gjithashtu

PRESIDENTJA OSMANI BASHKË ME DREJTORIN E ITSHKSH, SKENDER ASANI, MBOLLËN BREDHIN E NËNË TEREZËS

“Bredhi dedikuar Nënë Tereze simbolizon lidhjen mes njerëzve, popujve e vendeve. Shembulli i saj në …