ITSHKSH do të promovojë librin “LEGJISLACIONI BAZIK MBI ANTISEMITIZMIN I MBRETËRISË BULLGARE”

Me 10 mars 2020 (e martë), prej ora 13:00, në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, me rastin e 77 -vjetorit të deportimit të hebrenjve të Maqedonisë për në Treblinka, Departamenti për edukimin dhe hulumtimin e Holokaustit, do të bëjë promovimin e librit “LEGJISLACIONI BAZIK MBI ANTISEMITIZMIN I MBRETËRISË BULLGARE” – Përmbledhje dokumentesh nga autorët: Skender Asani, Nora Maliqi – Zylali dhe Vlado Popovski.

Fjalë përshëndetëse do të mbajë Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z.Talat Xhaferi.

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

U promovua libri “Trashëgimia kulturore islame në Shkup”

Shkup – 26.01.2022 – Sot, në mjediset e Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të …