URIM

Me rastin e festës së Bajramit të Kurbanit, ju shprehim urimet më të sinqerta për të gjithë besimtarët myslimanë.

Kjo festë e sakrificës dhe shenjë e forcimit të besimit në një Zot, gjithmonë ka përcjellë porosinë hyjnore për paqe, solidaritet e bashkëpunim të ndërsjellë.

Andaj, le të jetë kjo ditë e Bajramit edhe një shkak më tepër për t’u bashkuar, ndihmuar e ofruar me njëri – tjetrin, dhe për të përjetuar bashkë begatitë e kësaj feste.

Me respekt,
Prof. dr. Skender Asani,
Drejtor i ITShKSh – Shkup

Shikoni gjithashtu

75-VJETORI I ARKIVAVE TË PËRGJITHSHME TË SHQIPËRISË, VLERËSOHET LARTË PARTNERITETI I ITSHKSH

E përbashkëta e këtyre  aktiviteteve dhe takimeve ishte se kontributi që po jep ITSHKSH, kalon …