URIM PËR MUAJIN E RAMAZANIT

Nga dita e nesërme fillon muaji i shenjtë i Ramazanit, që shënon një periudhë katarse shpirtërore e fizike. Ky muaj nuk është thjeshtë sakrifica që sjell moskonsumimi i ushqimeve e pijeve gjatë ditës, por një disiplinë shpirtërore për të përballuar vështirësitë pa marrë parasysh pozitën shoqërore e ekonomike  të njerëzve. Ramazani është muaj sprovash ndaj tundimeve që sjell jeta, por edhe filtër i shprehive të këqija.

Uroj, bashkë me punonjësit e ITSHKSH,  që ky muaj i shenjtë të jetë muaj i mëshirës, tolerancës dhe ofrimit në mes të njerëzve.

Shkup, 01. 04. 20222

Prof. Dr. Skender ASANI, drejtor i ITSHKSH

Shikoni gjithashtu

PRESIDENTJA OSMANI BASHKË ME DREJTORIN E ITSHKSH, SKENDER ASANI, MBOLLËN BREDHIN E NËNË TEREZËS

“Bredhi dedikuar Nënë Tereze simbolizon lidhjen mes njerëzve, popujve e vendeve. Shembulli i saj në …