Urim me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit

Shkup, 23.04.20120 – Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, të gjithë besimtarëve islam ua uron fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit!

Të vetëdijshëm se ky muaj është më i veçantë se të tjerët, lutjet më të sinqerta ia drejtojmë Perëndisë që të na e shtojë solidaritetin në mes nesh, kohezionin social dhe harmoninë familjare.

Duke e kaluar këtë kohë pandemie, lusim Perëndinë që sa më parë i gjithë njerëzimi t’i kthehet normalitetit, që shpresa dhe jeta ta mundin frikën dhe vdekjen!

Agjërim të lehtë dhe të pranuar për të gjithë besimtarët islam!

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

Drejtori Asani: Na pret bashkëpunim i frytshëm me Bashkësinë Islame

Shkup, 23 janar 2023 – Sot, drejtori i Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të …