Urim me rastin e festës së Kurban Bajramit

 DREJTUAR:

Bashkësisë Fetare Islame në RM

Reisul Ulema, h.Sulejman ef. Rexhepi

  

 TELEGRAM URIMI

  

 I nderuari kryetar i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë, ef.Rexhepi.

Më lejoni që në emër të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, t’Ju uroj juve dhe gjithë besimtarëve të besimit islam, festën e Kurban Bajramit.

Urojmë që kjo festë e cila është simbol i pajtimit, humanitetit, solidaritetit, sinqeritetit dhe mirëkuptimit, të na gjejë sa më të bashkuar në devotshmëri dhe mirëqenie.

                                                                    Me respekt,

 Shkup,                                                                           Prof.dr. Skender Asani

Më 31.8.2017                                                               Drejtor i ITSHKSH-Shkup

 

 

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

Drejtori Asani: Na pret bashkëpunim i frytshëm me Bashkësinë Islame

Shkup, 23 janar 2023 – Sot, drejtori i Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të …