Telegram urimi me rastin e festës së Bajramit

DREJTUAR:

-Bashkësisë Fetare Islame në RMV

-Hfz. Shaqir ef. Fetahu – Reisul Ulema

 

Telegram urimi

 

I nderuari kryetar i Bashkësisë Fetare Islame në RMV.

Më lejoni që në emër të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, t’Ju uroj juve dhe gjithë besimtarëve të fesë islame, festën e Kurban Bajramit.

Urojmë që kjo ditë e bekuar e cila është simbol i sakrificës, humanitetit, solidaritetit e mirëkuptimit, të na gjejë sa më të bashkuar në devotshmëri dhe mirëqenie.

Me respekt,

Prof. dr. Skender Asani, drejtor

Shkup, 19.7.2021

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

Instituti “Levine” nga Uashingtoni do të mbështesë ITSHKSH-në për studimin e Holokaustit (AL, MK)

INSTITUTI LEVINE NGA UASHINGTONI DO TË MBËSHTESË ITSHKSH NË EDUKIMIN PËR HOLOKAUSTIN Uashington, 22 shtator …