Promovim i botimeve të vitit 2013

ftesa-promovim-i-botimeve-te-vitit-2013

 

 

—————————————————————————————————————-

 

Shikoni gjithashtu

Takim i rëndësishëm i Institutit dhe BFI-së në Drejtorinë e Vakëfit në Ankara

Një ekip i studiuesve të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, i udhëhequr …

Lini një Përgjigje