Nora Maliqi përfaqëson Institutin në emisionin ‘Zgjohu me ne”

Shkup, 28 dhjetor 2018 – E ftuar në emsionin e mëngjesit ‘Zgjohu me ne” të programit në gjuhën shqipe të MTV2 ishte znj. Nora Maliqi bashkëpunëtore shkencore në Institutin eTrashigimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqipëtarëve në Shkup.  Ajo foli për të arriturat e Institutit gjatë vitit 2018 duke përmendur një numër të madh të aktivteteve dhe veprave të botuara.

Për më shumë mund të shikoni emisionin në linkun në vijim:   https://www.facebook.com/ZgjohuMeNe/

Si dhe në youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Uf8J_Thp5Vs&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2IqbsklDnRlUCcl44vw7_J3p0jtMdKqteTIdf4fvbbL0SOcvcF0vGNrc8

Shikoni gjithashtu

PRIZRENI, “STACIONI” I RADHËS I “DRITËS SË GONXHES”

Prizren, 29 gusht 2023 – Karvani i Manifestimit kulturor-shkencor “Drita e Gonxhes”,  sot zbarkoi në …