Njoftim – promovimi i veprës “Ndarja administrative e vilajeteve shqiptare”

Në kuadër të bashkëpunimit të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve (ITSHKSH) me Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës (ASHAK) do të organizohet promovimi i veprës “Ndarja administrative e vilajeteve shqiptare” e autorit Tahir Sezen, e përkthyer nga Dr. Hatixhe Ahmedi.

Dita: 05.04.2021 (e hënë), ora: 11.00 h.
Vendi: Salla”Willson” në ITSHKSH

Fjalë rasti:
Dr. Skender Asani, Drejtor i ITSHK-së
Mr. Bedri Zyberaj, Kryeshef Ekzekutiv i ASHAK-ut

Promotorë:
Dr. Sadik Memeti, Instituti Albanologjik – Prishtinë
Dr. Murtezan Idrizi, ITSHKSH – Shkup

Falënderim:
Dr. Hatixhe Ahmedi, autore

 

Shikoni gjithashtu

75-VJETORI I ARKIVAVE TË PËRGJITHSHME TË SHQIPËRISË, VLERËSOHET LARTË PARTNERITETI I ITSHKSH

E përbashkëta e këtyre  aktiviteteve dhe takimeve ishte se kontributi që po jep ITSHKSH, kalon …