NJOFTIM: Mbrojtja e temës së magjistraturës së kandidatit Driton Osmani

Ju njoftojmë se më datë 04.02.2020 (e martë), ora 14:00, në sallën e katit përdhesë të Institutit, do të bëhet mbrojtja publike e temës së magjistraturës:

“Tetova me rrethinë në vitet 1918-1941”, nga kandidati Driton Osmani.

Shikoni gjithashtu

NJOFTIM: Mbrojtja e temave të magjistraturave të kandidatëve Misim Dardhishta dhe Benjat Emini

-Për dijeni të punëtorëve shkencor të ITSHKSH-Shkup     Lënda:  NJOFTIM Dt. 8.7.2019     …