NJOFTIM: Mbrojtja e temës së magjistraturës së kandidatit Azem Idrizi

Ju njoftojmë se më datë 20.07.2020 (e hënë), ora 14:00, në sallën e Institutit, do të bëhet mbrojtja publike e temës së magjistraturës:

-“INTERPOL-i dhe Maqedonia e Veriut, historia dhe bashkëpunimi” nga kandidati Azem Idrizi.

 

Shikoni gjithashtu

NJOFTIM: Mbrojtja e temave të magjistraturave të kandidatëve Misim Dardhishta dhe Benjat Emini

-Për dijeni të punëtorëve shkencor të ITSHKSH-Shkup     Lënda:  NJOFTIM Dt. 8.7.2019     …