NJOFTIM: Mbrojtja e temës së magjistraturës së kandidatit Arbër Shaqiri

Ju njoftojmë se më datë 25.12.2020 (e premte), prej ora 14:00, në sallën e Institutit, do të bëhet mbrojtja publike e tema e magjistraturës së kandidatit për magjistër të shkencave të historisë dhe marrëdhënieve ndërkombëtare Arbër Shaqiri: “Ndikimi i lajmeve të rreme në proceset zgjedhore në skenën politike ndërkombëtare dhe ballkanike”.

Shkup, 18.12.2020

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

Drejtori Asani: Na pret bashkëpunim i frytshëm me Bashkësinë Islame

Shkup, 23 janar 2023 – Sot, drejtori i Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të …