Më 22 tetor fillon edicioni i parë i Seminarit Ndërkombëtar të Ballkanologjisë

Ju ftojmë të merrni pjesë në hapjen solemne të
edicionit të parë të  Seminarit Ndërkombëtar të Ballkanologjisë,
në kuadër të të cilit i zhvillon punimet konferenca shkencore:
Ballkanologjia sot dhe komunikime ndërballkanike”.

Më 22 tetor 2018 (e hënë), ora 10:00

Hotel BUSHI – Shkup

                                                             Fjala e hapjes:
-Qemal MURATI, Drejtues i Seminarit Ndërkombëtar të Ballkanologjisë

Fjalë përshëndetëse:
-Skender ASANI, Drejtor i ITSHKSH-Shkup
-Asaf ADEMI, Ministër i Kulturës i Republikës së Maqedonisë
-Arbër ADEMI, Ministër i Arsimit dhe Shkencës i Republikës së Maqedonisë

Programi:
I. SESIONI I LETËRSISË: 22 tetor 2018, ora 10:30
II. SESIONI I GJUHËSISË: 22 tetor 2018, ora 14:30
III. SESIONI I ETNOKULTUROLOGJISË DHE HISTORISË: 23 tetor 2018, ora 10:00
IV: PROMOVIM VEPRASH PËR SKËNDERBEUN: 23 tetor 2018, ora 12:00.

Ju mirëpresim…

Shikoni gjithashtu

PRESIDENTJA OSMANI BASHKË ME DREJTORIN E ITSHKSH, SKENDER ASANI, MBOLLËN BREDHIN E NËNË TEREZËS

“Bredhi dedikuar Nënë Tereze simbolizon lidhjen mes njerëzve, popujve e vendeve. Shembulli i saj në …