Më 11 qershor në Prishtinë, konferenca “Kosova – rruga drejt lirisë”

Me rastin e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës, Instituti i Historisë i Prishtinës, Akademia e Studimeve Albanologjike e Tiranës dhe Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, organizojnë Konferencën shkencore ndërkombëtare “Kosova – rruga drejt lirisë”.

Konferenca i zhvillon punimet më 11 qershor 2019, ora 09:30, në sallën e Institutit Albanologjik të Prishtinës.

Shikoni gjithashtu

NGA E SHKUARA TEK E ARDHMJA, DUHET TË KALOJË KULTURA INSTITUCIONALE E KUJTESËS

(Me rastin e shënimit të 25-vjetorit të Eksodit të Bllacës në Qendrën përkujtimore “Bllaca 99”) …