Marrëveshje bashkëpunimi me Akademinë Shqiptare të Shkencave dhe Arteve

Tiranë, 6 mars 2020 – Sot në Tiranë u nënshkrua memorandum bashkëpunimi ndërmjet Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve dhe Akademisë Shqiptare të Shkencave dhe Arteve.
Delegacioni i ITSHKSH-së, i drejtuar nga Skender Asani, u mirëprit nga kryetari i ASHSHA-së, Ksenofon Kristafi, dhe anëtarët Xhevat Lloshi dhe Aleksandër Xhuvani.

Marrëveshja parasheh bashkëpunim në mes dy institucioneve në më shumë sfera shkencore.

 

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

U promovua libri “Trashëgimia kulturore islame në Shkup”

Shkup – 26.01.2022 – Sot, në mjediset e Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të …