Libri dhe ekspozita “Rrugëtimi”, të enjten në Prishtinë dhe në Shkup

Në përkujtim të 79 vjetorit të Natës së Kristaltë, Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve dhe Shoqata ‘Acta Non Verba’ – Shkup, ju ftojnë në promovimin e librit dhe ekspozitës dokumentare “Rrugëtimi”, nga autorët Skender Asani dhe Albert Rama, ku do të shpalosen të dhëna të reja rreth shpëtimit të hebrenjve nga shqiptarët.

Promovimi në Prishtinë zhvillohet nën patronazhin e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj.

Më 9.11.2017 (e enjte)

Ora 11:00,  Biblioteka Kombëtare e Kosovës – Prishtinë

Ora 19:00, Qendra Informative Kulturore – Shkup

111

Shikoni gjithashtu

75-VJETORI I ARKIVAVE TË PËRGJITHSHME TË SHQIPËRISË, VLERËSOHET LARTË PARTNERITETI I ITSHKSH

E përbashkëta e këtyre  aktiviteteve dhe takimeve ishte se kontributi që po jep ITSHKSH, kalon …