Studime Pasdiplomike

ITSHKSH shpall konkurs për studime të magjistraturës

Instituti për Trashëgimi Shpirtërore dhe Kulturore Shqiptare në Shkup,.shpall konkurs për regjistrimin e 90 studentëve në studimet e magjistraturës në tre drejtime studimore, si: Gjuhë shqipe, Letërsi shqiptare dhe Histori me marrëdhënie ndërkombëtare. Ky është një hap përpara në konsolidimin e mirëfilltë të ITSHKSH-së në Shkup dhe një hapje e …

Lexo më shumë »

Konkurs për regjistrimin e studentëve në magjistraturë

  Në pajtim me Ligjin për Arsim të lartë, Statutin e Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve-Shkup, vendimin e Këshillit të Institutit (numër 0201-13/2) i miratuar në datën 09.01.2015, shpallet: K O N K U R S Për regjistrimin e studentëve në ciklin e dytë – studime të magjistraturës, …

Lexo më shumë »

Lejohen tre programe studimore të magjistraturës

Shkup, 21.11.2014 – Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Abdilaqim Ademi, gjatë konferencës kushtuar akademik Shaban Demirajt, kumtoi edhe lajmin e shumëpritur nga Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup. Me rastin e 7 vjetorit të punës së sukseshme të këtij institucioni shkencor, Ministria e Arsimit dhe Shkencës …

Lexo më shumë »