ITSHKSH shpall konkurs për studime të magjistraturës

Sevdail Demiri, dekl.MTV2
Instituti për Trashëgimi Shpirtërore dhe Kulturore Shqiptare në Shkup,.shpall konkurs për regjistrimin e 90 studentëve në studimet e magjistraturës në tre drejtime studimore, si: Gjuhë shqipe, Letërsi shqiptare dhe Histori me marrëdhënie ndërkombëtare.
Ky është një hap përpara në konsolidimin e mirëfilltë të ITSHKSH-së në Shkup dhe një hapje e mundësive të reja për thellimin e studimeve albanologjike në trojet shqiptare të Maqedonisë, thonë nga ky institut.
“Në këto tre drejtime me këtë konkurs do të pranohen nga 30 studentë, pra 90 studentë. Ne mendojmë se për këto tre drejtime studimore ka qenë e nevojshme që të hapen këto drejtime për shkak se kemi nevojë për kuadro të rinj, studiues të rinj qoftë për nevojat e institutit, por edhe në përgjithësi për mbulimin e shkencës së albanologjisë”- deklaroi bashkëpunëtori shkencor në  ITSHKSH, Sevdail Demiri.
Të interesuarit mund të dorëzojnë dokumentet e tyre më së voni  deri më 15.02.2015 dhe pagesa është 2 mijë euro.
VLORA LATIFI-TOPOJANI
Burimi: http://al.mrt.com.mk/node/10602

Shikoni gjithashtu

NGA E SHKUARA TEK E ARDHMJA, DUHET TË KALOJË KULTURA INSTITUCIONALE E KUJTESËS

(Me rastin e shënimit të 25-vjetorit të Eksodit të Bllacës në Qendrën përkujtimore “Bllaca 99”) …

51 comments

 1. Pingback: Claim Free Bitcoins Anytime

 2. Pingback: How to earn gold in Ikov

 3. Pingback: motel 6 canton

 4. Pingback: 먹튀검증

 5. Pingback: hype

 6. Pingback: images

 7. Pingback: 슈어맨

 8. Pingback: custom cartoons

 9. Pingback: Reverse Mortgage Guide

 10. Pingback: Reverse Mortgage Information

 11. Pingback: fix Bluetooth error

 12. Pingback: Paper Help

 13. Pingback: payday loans in california

 14. Pingback: Pipe Stress Analysis Services

 15. Pingback: njtdfgadulo

 16. Pingback: college application essay help

 17. Pingback: dissertation help uk

 18. Pingback: custom my essay

 19. Pingback: help writing argumentative essay

 20. Pingback: psychology essay writing services

 21. Pingback: doctoral thesis writing

 22. Pingback: research methodology thesis

 23. Pingback: can someone write my paper for me

 24. Pingback: custom research paper

 25. Pingback: generic cialis online

 26. Pingback: generic cialis cost

 27. Pingback: where to buy viagra

 28. Pingback: Norpace

 29. Pingback: viagra

 30. Pingback: buying cialis without a prescription

 31. Pingback: cialis or viagra ?

 32. Pingback: cialis and viagra taken together

 33. Pingback: viagra vs cialis side effects

 34. Pingback: daily use cialis cost

 35. Pingback: essayhelpof.com

 36. Pingback: thesis writing practice

 37. Pingback: http://essaywriteris.com/

 38. Pingback: what is thesis writing

 39. Pingback: best online essay writers

 40. Pingback: cialis low dose

 41. Pingback: london drugs catalogue canada

 42. Pingback: cialis tinnitus

 43. Pingback: online discount pharmacy

 44. Pingback: what happens if you overdose on fluoxetine

 45. Pingback: can you take prilosec and zantac at the same time

 46. Pingback: sertraline side effects weight loss

 47. Pingback: lyrica withdrawal symptoms

 48. Pingback: atorvastatin at night

 49. Pingback: ivermectin for chickens dosage

 50. Pingback: heartworm prevention without ivermectin

 51. Pingback: ivermectin to prevent covid

Leave a Reply