ITSHKSH-Shkup, në “Takimet e Dom Mikelit” në Stubëll të Vitisë

Manifestimi tradicional kulturor, letrar e shkencor “Takimet e Dom Mikelit” do të mbahet më 23 shtator në Stubëll të Epërme të Vitisë.

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore i Shqiptarëve – Shkup, është pjesë e këtij organizimi të rëndësishëm, ndërsa drejtori dr.Skender Asani, do të paraqitet me temë për pesë anarkitë e Nolit, në kontekstin e sotëm shoqëror.

noli1 noli2

 

Shikoni gjithashtu

75-VJETORI I ARKIVAVE TË PËRGJITHSHME TË SHQIPËRISË, VLERËSOHET LARTË PARTNERITETI I ITSHKSH

E përbashkëta e këtyre  aktiviteteve dhe takimeve ishte se kontributi që po jep ITSHKSH, kalon …