THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN “LASGUSH PORADECI NË 120-VJETORIN E LINDJES”

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” KORÇË
në bashkëpunim me:
AKADEMINË E SHKENCAVE TË SHQIPËRISË

INSTITUTIN ALBANOLOGJIK TË PRISHTINËS
INSTITUTIN E GJUHËSISË DHE LETËRSISË, AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE, TIRANË
INSTITUTIN E TRASHËGIMISË SHPIRTËRORE E KULTURORE TË SHQIPTARËVE – SHKUP

ORGANIZOJNË
KONFERENCËN SHKENCORE KOMBËTARE
“ LASGUSH PORADECI NË 120-VJETORIN E LINDJES”

25 tetor 2019

SALLA E KONFERENCAVE “TEODOR LAÇO”,
FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË, UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” KORÇË

 

Për ta parë/shkarkuar thirrjen e plotë, ju lutemi klikoni në linkun e mëposhtëm:

https://www.unkorce.edu.al/sq/article/thirrje-për-pjesëmarrje-në-konferencën-shkencore-kombëtare-“-lasgush-poradeci-në-120

 

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH ORGANIZON KONFERENCËN SHKENCORE “ZEJTARIA DHE PUNIMET ARTIZANALE NË TREVAT SHQIPTARE”

 INSTITUTI I TRASHËGIMISË SHPIRTËRORE E KULTURORE TË SHQIPTARËVE – SHKUP   organizon konferencën shkencore vjetore “Java …