Instituti pajiset edhe me një auto-veturë

Vendimi per veturen

Shkup, 06.03.2015 – Në vigjilje të 7 Marsit, Ditës së Arsimit Shqip, sot Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, e vizioi drejtori i Agjencisë për menaxhim me mallrat e konfiskuara, z. Bashkim Ameti, i cili Institutit i ndau vendimin për dhënien e një veture tereni, e cila do të shërbejë për nevojat e punëtorëve shkencor gjatë ekspeditave hulumtuese shkencore.
Drejtori i ITSHKSH-së, Dr.Skender Asani, falënderoi për këtë kontribut, duke thënë se kjo është edhe një investim më tepër në krijimin e kushteve të nevojshme për zhvillimin e shkencës dhe kulturës shqiptare në Maqedoni.
Kurse, drejtori i agjencionit në fjalë, z.Bashkim Ameti, theksoi se ky aktivitet është në vazhdën e ofrimit të ndihmës së tillë në pajisje me auto-vetura dhe nevoja tjera për disa institucione të rëndësishme shqiptare në Maqedoni, në mesin e të cilëve është edhe Instituti. /www.itsh.edu.mk/

Shikoni gjithashtu

75-VJETORI I ARKIVAVE TË PËRGJITHSHME TË SHQIPËRISË, VLERËSOHET LARTË PARTNERITETI I ITSHKSH

E përbashkëta e këtyre  aktiviteteve dhe takimeve ishte se kontributi që po jep ITSHKSH, kalon …

89 comments

 1. Pingback: best press release

 2. Pingback: best press release distribution

 3. Pingback: putlocker movies

 4. Pingback: jasa basmi rayap

 5. Pingback: geico insurance

 6. Pingback: planter manufacturer

 7. Pingback: how to patent an invention

 8. Pingback: what to do with an invention idea

 9. Pingback: new invention ideas

 10. Pingback: https://wsiglobalwebdesigns.com/

 11. Pingback: e surance home insurance

 12. Pingback: geico home

 13. Pingback: 12V to 24V converter

 14. Pingback: boards

 15. Pingback: Berita Terkini

 16. Pingback: costco home insurance

 17. Pingback: usaa auto insurance

 18. Pingback: hide photos on iphone 8 plus

 19. Pingback: love doll

 20. Pingback: دمنوش لاغری نیوشا

 21. Pingback: Personalised wedding invitation videos

 22. Pingback: InventHelp TV Commercial

 23. Pingback: new product idea

 24. Pingback: h|i to get a patent

 25. Pingback: مبل ارزان

 26. Pingback: khong gian dep

 27. Pingback: best lawn care

 28. Pingback: ratuqq

 29. Pingback: liga indonesia

 30. Pingback: làm bằng đại học có hồ sơ gốc

 31. Pingback: backstreet boys dna tour

 32. Pingback: InventHelp Inventor Service

 33. Pingback: real cash

 34. Pingback: how to make money online

 35. Pingback: tibetan jewelry

 36. Pingback: composite decking suppliers

 37. Pingback: darmowe-zdjecia

 38. Pingback: nonton online

 39. Pingback: https://www.youtube.com/watch?v=bxu6hZhr3IQ

 40. Pingback: Make $2000 Monthly on Autopilot

 41. Pingback: Make Money On Autopilot

 42. Pingback: New Unique Weight Loss Method

 43. Pingback: Facebook Auto Post Like Comment

 44. Pingback: Get Super Slim in 7days

 45. Pingback: kiev üniversitesi

 46. Pingback: ukrayna üniversite taban puanlarý

 47. Pingback: ukrayna üniversiteleri

 48. Pingback: ukrayna üniversiteleri

 49. Pingback: ukraynadaki üniversiteler

 50. Pingback: ukraynada üniversite

 51. Pingback: ukraynada eðitim sistemi

 52. Pingback: ukrayna Eðitim Danýþmanlýðý

 53. Pingback: odessa politeknik

 54. Pingback: makedonya üniversitesi

 55. Pingback: yurtdýþýnda üniversite

 56. Pingback: kharkiv politeknik üniversitesi

 57. Pingback: kiev politeknik üniversitesi

 58. Pingback: bulgaristan üniversiteleri

 59. Pingback: kosova üniversiteleri

 60. Pingback: yurtdýþý eðitim

 61. Pingback: yurtdýþýnda yüksek lisans

 62. Pingback: yurtdýþýnda doktora

 63. Pingback: yurtdýþýnda týp eðitimi

 64. Pingback: yurtdýþýnda mimarlýk

 65. Pingback: azerbaycanda eðitim

 66. Pingback: bosna üniversitesi

 67. Pingback: bosna üniversitesi

 68. Pingback: odessa politeknik üniversitesi

 69. Pingback: kiev týp üniversitesi

 70. Pingback: kiev politeknik üniversitesi

 71. Pingback: odessa denizcilik akademisi

 72. Pingback: odessa ulusal denizcilik akademisi

 73. Pingback: sumy üniversitesi

 74. Pingback: sumy devlet üniversitesi

 75. Pingback: ucuz evler

 76. Pingback: Ikov Unlimited Gold Bot

 77. Pingback: motel 6 gulf shores

 78. Pingback: 먹튀검증

 79. Pingback: instagram

 80. Pingback: hype

 81. Pingback: נערות ליווי בתל אביב

 82. Pingback: sea shipping from china

 83. Pingback: funny corn cartoons

 84. Pingback: Secure Paper Help

 85. Pingback: Hard reset iPhone x

 86. Pingback: info about reverse mortgage

 87. Pingback: medical bills on credit report

 88. Pingback: breaker bipolar

 89. Pingback: njtdfgadulo

Leave a Reply