Informatë në gazetën LAJM, 24/26 janar 2015

lajm

Shkup – Këto ditë Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup (ITSHKSH), hapi konkursin për regjistrimin e studentëve në studimet e magjistraturës në tre drejtime studimore: Gjuhë shqipe, Letërsi shqipe dhe Histori me marrëdhënie ndërkombëtare. Në secilin nga këto drejtime, parashihet të pranohen nga 30 studentë

“Është ky një hap përpara në konsolidimin e mirëfilltë të ITSHKSH-së në Shkup, dhe një hapje e mundësive të reja për thellimin e studimeve albanologjike në trojet shqiptare të Maqedonisë. Kushtet e regjistrimit dhe studimeve, janë model në rajon, dhe ato do të zhvillohen me metodat dhe teknikat më të reja të shkencës bashkëkohore”, theksojnë përgjegjësit e këtij Instituti.

Sipas tyre, është kjo një mundësi e mirë për të gjithë studiuesit e interesuar të albanologjisë e historisë, jo vetëm se nga Republika e Maqedonisë, por edhe ato nga Republika e Kosovës dhe Lugina e Preshevës, të cilët dëshirojnë të thellojnë njohuritë dhe hulumtimet e tyre në këto sfera.

Kuadri shkencor që do të ligjërojë në këto studime të ciklit të dytë, është i kualifikuar, dhe përpos punëtorëve të brendshëm shkencor, ITSHKSH do të angazhojë kuadro të specializuar edhe nga universitetet dhe institutet tjera shqiptare në vend e rajon. Parashihet që leksione të veçanta të mbajnë edhe profesorë të njohur nga Evropa dhe SHBA-të.

Regjistrimi i studentëve të interesuar do të zgjasë deri më 15.02.2015, në lokalet e ITSHKSH-së, të cilat gjenden në objektin e ish-ambasadës amerikane në Shkup, kurse të gjitha informatat e nevojshme mund të merren edhe përmes ueb faqes zyrtare të institutit www.itsh.edu.mk.

Shikoni gjithashtu

NJË LIBER MONOGRAFIK QË SHËRBEN SI URË KOMUNKIMI ME GJENERATAT E ARDHSHME

Nga Prof. Dr. Skender ASANI Libri që po promovojmë sot në Kërçovë është lidhja më …

134 comments

 1. Pingback: press release service

 2. Pingback: آموزش گرامر انگلیسی

 3. Pingback: دانلود آهنگ شرق موزیک

 4. Pingback: بهترین شرکت طراحی سایت

 5. Pingback: Compare auto and home insurance

 6. Pingback: burger recipe

 7. Pingback: review long beach

 8. Pingback: Acompanhantes caxias do Sul

 9. Pingback: inventor ideas

 10. Pingback: how to patent your idea

 11. Pingback: best press release

 12. Pingback: press release services

 13. Pingback: space mov

 14. Pingback: 123movies

 15. Pingback: SEO tips 2019

 16. Pingback: jasa basmi rayap

 17. Pingback: Chicago Escort

 18. Pingback: Hiring DC Escorts

 19. Pingback: DC Escort

 20. Pingback: geico insuranc

 21. Pingback: súng đồ chơi

 22. Pingback: product ideas

 23. Pingback: InventHelp Reviews

 24. Pingback: getting a patent

 25. Pingback: InventHelp Pittsburgh Headquarters

 26. Pingback: how to obtain a patent

 27. Pingback: InventHelp reviews

 28. Pingback: https://www.darmowe-zdjecia.org

 29. Pingback: wsiglobalwebdesigns

 30. Pingback: esurance quote

 31. Pingback: Geico auto insurance quote

 32. Pingback: geico home

 33. Pingback: 1000V to 24V converter

 34. Pingback: forums

 35. Pingback: Berita Terkini

 36. Pingback: Costco home insurance quotes

 37. Pingback: costco homeowners insurance

 38. Pingback: home owners insurance

 39. Pingback: home insurance quotes

 40. Pingback: usaa free insurance quote

 41. Pingback: photo lock app iphone free

 42. Pingback: دمنوش لاغری نیوشا

 43. Pingback: قیمت مانیتور استوک

 44. Pingback: فروش کیس دست دوم

 45. Pingback: ace cash loans

 46. Pingback: Hybrid Bike

 47. Pingback: inventhelp product development

 48. Pingback: invention idea

 49. Pingback: inventhelp number

 50. Pingback: how to start an invention idea

 51. Pingback: Crowd psychology

 52. Pingback: Tactical Investing 2019

 53. Pingback: Inductive thinking

 54. Pingback: droktredurza

 55. Pingback: lawncaretampafl.com

 56. Pingback: ratuqq

 57. Pingback: liga inggris

 58. Pingback: situs olahraga

 59. Pingback: làm bằng đại học

 60. Pingback: casino online schweiz

 61. Pingback: getting a patent

 62. Pingback: new invention

 63. Pingback: InventHelp Invention Service

 64. Pingback: trust investment

 65. Pingback: nonton film gratis

 66. Pingback: ways to make money online

 67. Pingback: singing bowl

 68. Pingback: wpc decking

 69. Pingback: https://granitoweabc.pl

 70. Pingback: https://granitoweabc.pl

 71. Pingback: 17 BOTS to Make Money Online 2019

 72. Pingback: Make $2000 Monthly on Autopilot

 73. Pingback: Ewen Chia's Autopilot Internet Income

 74. Pingback: New Unique Weight Loss Method

 75. Pingback: Facebook Auto Join Groups

 76. Pingback: Dominoqq

 77. Pingback: Istanbul escorts

 78. Pingback: specsavers home visit

 79. Pingback: kiev üniversitesi

 80. Pingback: ukrayna üniversite bölümleri

 81. Pingback: ukrayna üniversiteleri

 82. Pingback: ukrayna üniversiteleri

 83. Pingback: ukrayna Eðitim Danýþmanlýðý

 84. Pingback: ukrayna üniversiteleri

 85. Pingback: üniversitesi ukrayna

 86. Pingback: ukraynada üniversite

 87. Pingback: eðitim ukraynada

 88. Pingback: ukraynada eðitim sistemi

 89. Pingback: odessa politeknik

 90. Pingback: harkov politeknik üniversitesi

 91. Pingback: kiev politeknik üniversitesi

 92. Pingback: bulgaristan üniversitesi

 93. Pingback: makedonya üniversiteleri

 94. Pingback: üniversitesi kosova

 95. Pingback: yurtdýþý eðitim

 96. Pingback: yurtdýþýnda üniversite

 97. Pingback: yurtdýþýnda yüksek lisans

 98. Pingback: yurtdýþý doktora

 99. Pingback: yurtdýþýnda týp eðitimi

 100. Pingback: yurtdýþýnda mimarlýk

 101. Pingback: bosna üniversitesi

 102. Pingback: bosna üniversitesi

 103. Pingback: odessa politeknik üniversitesi

 104. Pingback: kiev týp üniversitesi

 105. Pingback: kiev politeknik üniversitesi

 106. Pingback: karazin üniversitesi

 107. Pingback: Ukrayna Üniversiteleri

 108. Pingback: stem nedir

 109. Pingback: yurtdýþý eðitim burslarý

 110. Pingback: odessa denizcilik akademisi

 111. Pingback: odessa ulusal denizcilik akademisi

 112. Pingback: sumy üniversitesi

 113. Pingback: sumy devlet üniversitesi

 114. Pingback: yök yurtdışı yüksek lisans bursu

 115. Pingback: yeşil pasaporta vize istemeyen ülkeler

 116. Pingback: Cerebrolysin

 117. Pingback: koktale

 118. Pingback: Make Money with Ikov

 119. Pingback: 토토사이트

 120. Pingback: 토토사이트

 121. Pingback: 사설토토사이트

 122. Pingback: Daftar DominoQQ Online

 123. Pingback: motel 6 oriskany

 124. Pingback: motel 6 lancaster

 125. Pingback: artificial intelligence classes in pune

 126. Pingback: Carina Round

 127. Pingback: salons near me

 128. Pingback: 먹튀검증

 129. Pingback: instagram

 130. Pingback: sports cartoons

 131. Pingback: Ruskin

 132. Pingback: medical bills on credit report

 133. Pingback: info on reverse mortgages

 134. Pingback: breaker 20amp

Leave a Reply