FTESË – Promovimi i librit dhe ekspozitës për familjet katolike në Shkup

Me rastin e 90-vjetorit të nisjes nga Shkupi për në mision të humanistes shqiptare Gonxhe Bojaxhiu – Shën Tereza, Instituti i Trashëgimisë Kulturore dhe Shpirtërore të Shqiptarëve – Shkup, organizon promovimin e librit “Familjet katolike shqiptare në Shkup” të autorëve Skënder Asani, Albert Ramaj dhe Natasha Didenko, dhe ekspozitës dokumentare “Jeta përmes kujtimeve”.

Më 26.9.2018, ora 12:00

Qendra e Informative Kulturore (QIK), Salloni 19:19, Shkup

 

Shikoni gjithashtu

Takim i rëndësishëm i Institutit dhe BFI-së në Drejtorinë e Vakëfit në Ankara

Një ekip i studiuesve të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, i udhëhequr …