Ftesë për sesionin shkencor: “Toponimia shqiptare në Maqedoni”

toponimia

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Shikoni gjithashtu

Takim i rëndësishëm i Institutit dhe BFI-së në Drejtorinë e Vakëfit në Ankara

Një ekip i studiuesve të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, i udhëhequr …

Lini një Përgjigje