Ftesë

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, ka nderin t’ju ftojë në promovimin e librit historik-argumentues të autorit dr. Gëzim Ostreni: “LIBËR I BARDHË – Gjenocidi dhe spastrimi etnik i shqiptarëve nga Mbretëria Serbe, Mbretëria e Jugosllavisë të SKS-së, Mbretëria Jugosllave, nga RFS e Jugosllavisë dhe nga Republika e Maqedonisë (1912 – 2000)”.

Promotorë: Dr.Nebi Dervishi, dr. Skender Asani;

Data: 23.6.2018 (e shtunë);

Koha: ora 12:00;

Vendi: Hotel “Aleksandar Palace” – Shkup.

Ju mirëpresim!

 

 

 

 

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

Drejtori Asani: Na pret bashkëpunim i frytshëm me Bashkësinë Islame

Shkup, 23 janar 2023 – Sot, drejtori i Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të …