POSEBNI PODATOCI OD 787

  • Version
  • Download 736
  • File Size 59.45 KB
  • File Count 1
  • Create Date 8. Mars, 2018
  • Last Updated 8. Mars, 2018

POSEBNI PODATOCI OD 787

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH DHE AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE, ME NJË STRATEGJI TË RE BASHKËPUNIMI

Shkup, 28 shtator – Sot në ITSHKSH u realizua një takim pune me përfaqësuesit e …