POSEBNI PODATOCI OD 787.docx

  • Version
  • Download 682
  • File Size 59.50 KB
  • File Count 1
  • Create Date 4. Mars, 2019
  • Last Updated 4. Mars, 2019

POSEBNI PODATOCI OD 787.docx

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH DHE AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE, ME NJË STRATEGJI TË RE BASHKËPUNIMI

Shkup, 28 shtator – Sot në ITSHKSH u realizua një takim pune me përfaqësuesit e …