Рекапитуларот 785  • Version
  • Download 368
  • File Size 23.01 KB
  • File Count 1
  • Create Date 3. March, 2021
  • Last Updated 3. March, 2021

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH ORGANIZON KONFERENCËN SHKENCORE “ZEJTARIA DHE PUNIMET ARTIZANALE NË TREVAT SHQIPTARE”

 INSTITUTI I TRASHËGIMISË SHPIRTËRORE E KULTURORE TË SHQIPTARËVE – SHKUP   organizon konferencën shkencore vjetore “Java …