Билтен бр. 12, Buletini nr. 12 – (02.01.2020)

  • Version
  • Download 564
  • File Size 809.94 KB
  • File Count 1
  • Create Date 2. Janar, 2020
  • Last Updated 7. Shkurt, 2021

Билтен бр. 12, Buletini nr. 12 – (02.01.2020)

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH DHE AKADEMIA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE, ME NJË STRATEGJI TË RE BASHKËPUNIMI

Shkup, 28 shtator – Sot në ITSHKSH u realizua një takim pune me përfaqësuesit e …