Биланц на состојба од – 603  • Version
  • Download 403
  • File Size 36.93 KB
  • File Count 1
  • Create Date 21. March, 2023
  • Last Updated 21. March, 2023

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH ORGANIZON KONFERENCËN SHKENCORE “ZEJTARIA DHE PUNIMET ARTIZANALE NË TREVAT SHQIPTARE”

 INSTITUTI I TRASHËGIMISË SHPIRTËRORE E KULTURORE TË SHQIPTARËVE – SHKUP   organizon konferencën shkencore vjetore “Java …