Dhurohen libra dhe revista për bibliotekën e ITSHKSH-së

photo-6Shkup, 02.06.2014 – Dekani i Fakultetit Filologjik të Universitetit Shtetëror të Tetovës (USHT), Dr. Fatmir Sulejmani, sot i dhuroi bibliotekës së ITSHKSH-Shkup, disa libra me vlerë, në mesin e të cilave edhe ato autoriale, por edhe qindra kopje të revistave të ndryshme kulturore dhe me peshë në gazetarinë periodike, si: FJALA, BREZI, BOTA E RE, ZËRI, DANAS, etj., si një kontribut i çmuar për ruajtjen e trashëgimisë së shkruar kulturore.

ITSHKSH falënderon për këtë gjest Dr.Sulejmanin, dhe njëkohësisht inkurajon të gjithë dashamirët tjerë të artit, kulturës dhe trashëgimisë, që në bazë të mundësive të tyre, botime të tilla me vlera kulturore e historike, t’i deponojnë në bibliotekën e Institutit tonë. /www.itsh.edu.mk/

—————————————————————————————————————————————————–

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH ORGANIZON KONFERENCËN SHKENCORE “ZEJTARIA DHE PUNIMET ARTIZANALE NË TREVAT SHQIPTARE”

 INSTITUTI I TRASHËGIMISË SHPIRTËRORE E KULTURORE TË SHQIPTARËVE – SHKUP   organizon konferencën shkencore vjetore “Java …