Bashkëndjejmë me dhembjen e tetovarëve

Shkup, 9.9.2021 – Bashkëndjejmë me dhembjen e shkaktuar nga tragjedia e rëndë që ndodhi mbrëmë në një aneks të Spitalit të Tetovës, si pasojë e një zjarri vdekjeprurës. Në emer tim personal dhe të punonjësve të ITShKSh-së, shprehim ngushëllimet më të thella për viktimat dhe shërim të shpejtë të të lënduarve.
Jemi me Tetovën në këto çaste të rënda, duke dëshiruar që rastet e tilla të mos përsëriten kurrë!

Prof. dr. Skender Asani, drejtor i ITSHKSH

Shikoni gjithashtu

75-VJETORI I ARKIVAVE TË PËRGJITHSHME TË SHQIPËRISË, VLERËSOHET LARTË PARTNERITETI I ITSHKSH

E përbashkëta e këtyre  aktiviteteve dhe takimeve ishte se kontributi që po jep ITSHKSH, kalon …