omer dura

ITShKSh dhe Lëvizja shënuan 50-vjetorin e gazetës “Zëri i Kosovës”

Shkup, 4 prill 2024 – Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore i Shqiptarëve në Shkup dhe Shorëqia Lëvizja sot me një akademi shënuan 50-vjetorin e themelimit të gazetës së parë kombëtare shqiptare pas Luftës së Dytë Botërore nga krahinat shqiptare nën ish-Jugosllavi – “Zëri i Kosovës”. Kjo gazetë ishte një …

Lexo më shumë »

ITSHKSH SHKËMBEN PËRVOJA SHKENCORE ME UNIVERSITETET AMERIKANE

Shkup, 08. 03. 2024 – Anne Donohue, profesoreshë e asocuar dhe Christina L. Wassenaar, profesoreshë e menaxhmentetit në College of Business në Alabamën Jugore, ishin sot, në kuadër të Programit Fullbricht, per vizitë në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore dhe Kulturore te Shqiptarëve, me çrast nga Drejtori, Prof.dr. Skender ASANI, u …

Lexo më shumë »