Asani: Takim i frytshëm me kryetarin Ahmeti

Në vigjilje të shënimit të 110 – vjetorit të Kongresit të Manastirit dhe zbulimit të notave të himnit të alfabetit, drejtori i ITSHKSH Dr. Skender Asani zhvilloi një takim me udhëheqësin e popullit shqiptar në Maqedoni zotri Ali Ahmeti, me të cilin biseduan për ecurinë dhe zhvillimin e disa projekteve të rëndësishme kombëtare, në sferën e shkencës dhe kulturës shqiptare. Asani e cilësoi këtë takim si mjaft të frytshëm. Në takim ishte i pranishem edhe shoku dhe bashkeveprimtari i kryetarit Ahmeti, veprimtari i njohur nga Kosova,z.Ismet Sylejmani.

Shikoni gjithashtu

NGA E SHKUARA TEK E ARDHMJA, DUHET TË KALOJË KULTURA INSTITUCIONALE E KUJTESËS

(Me rastin e shënimit të 25-vjetorit të Eksodit të Bllacës në Qendrën përkujtimore “Bllaca 99”) …