Ambasadori Dedaj, nderoi drejtorin e ITSHKSH-së, Skender Asani

Shkup, 3.3.2021 – Ambasadori i Republikës së Kosovës në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sh.T. Gjergj Dedaj, me rastin e 13 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, sot e nderoi me mirënjohje falënderimi z.Skender Asanin, drejtor i Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve.

Sipas njoftimit të Ambasadës së Kosovës në Shkup, kjo mirënjohje jepet për të vlerësuar lartë kontributin e Institutit, në fushën e trashëgimisë, historisë dhe kulturës shqiptare në Maqedoninë e Veriut dhe trojet etnike.

 

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

Drejtori Asani: Na pret bashkëpunim i frytshëm me Bashkësinë Islame

Shkup, 23 janar 2023 – Sot, drejtori i Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të …