Afati i dytë i regjistrimit të studentëve të magjistraturës

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup shpall afatin e dytë të regjistrimit të studentëve në ciklin e dytë të studimeve në programet studimore:
1. Kulturologji, dhe
2. Histori dhe marrëdhënie ndërkombëtare.
Të gjithë të interesuarit dokumentet e tyre për aplikim duhet t’i dorëzojnë në hapësirat e Institutit, adresa Bulevardi Ilinden, nr.99, Shkup (objekti i ish-Ambasadës amerikane).
Afati për paraqitje:
Nga data 07.02.2022 deri më 18.02.2022.
Afati për regjistrim:
Nga data 21.02.2022 deri më 24.02.2022.
Për më shumë informacione ndiqni linkun e plotë të konkursit:
https://www.itsh.edu.mk/konkurs-per-regjistrimin-e-studenteve-ne-ciklin-e-dyte-te-studimeve/ 
.
.
.

Shikoni gjithashtu

75-VJETORI I ARKIVAVE TË PËRGJITHSHME TË SHQIPËRISË, VLERËSOHET LARTË PARTNERITETI I ITSHKSH

E përbashkëta e këtyre  aktiviteteve dhe takimeve ishte se kontributi që po jep ITSHKSH, kalon …