ITSHKSH-Shkup, uron zgjedhjen e Elmi Berishës për kryetar të ri të ‘Vatrës’

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, ka uruar zgjedhjen e z.Elmi Berisha, në detyrën e kryetarit të Federatës Panshqiptare “Vatra” në SHBA, si dhe zgjedhjen e z. Agim Rexhaj për kryetar nderi të kësaj organizate të rëndësishme panshqiptare.

Në telegram-urimin e nënshkruar nga drejtori i ITSHKSH-Shkup,  Prof. dr. Skender Asani, ndër të tjerash thuhet:

“Zgjedhja e z. Elmi Berisha për kryetar të ri të Federatës Panshqiptare Vatra shoqërohet me urimet dhe dëshirat tona të sinqerta që kjo zgjedhje e qëlluar të jetë në funksion të avancimit të mëtejmë të aktiviteteve patriotike e kulturore të Vatrës. Ne si Institut i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup kemi kultivuar raporte të mira bashkëpunuese me Vatrën në vitet e fundit dhe shpresojmë që këto raporte do të thellohen edhe në të ardhmen, përmes ideve e projekteve konkrete”.

 

 

 

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

KUAZAT HUMANE TË NËNË TEREZËS, UDHËRRËFYES PËR TË SOTMEN DHE TË ARDHMEN TONË

KUAZAT HUMANE TË NËNË TEREZËS, UDHËRRËFYES PËR TË SOTMEN DHE TË ARDHMEN TONË Sot në …