Dr. Asani prezanton librat në panairin e Frankfurtit

Në Panairin e Librit të mbajtur me 13-14 shator 2018, në Frankfurt të Gjermanisë, Ministria e Kulturës e Republikës së Maqedonisë prezantoi librat e drejtorit të Institutit të Trashigimisë Kulturore dhe Shpirtërore të Shqiptarëve në Maqedoni, studiuesit të historisë, prof. dr. Skender Asani.

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

U nënshkrua memorandum bashkëpunimi me Dioqezën Kumanovë-Osogovë

Kumanovë, 09.0.2020 – Sot, një delegacion i Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve …