NJOFTIM – “Një libër për Manastirin”

Me rastin e 104 vjetorit të Kongresit të Alfabetit dhe 5 vjetorit të themelimit të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, realizojmë aksionin vullnetar të paralajmëruar muaj më parë “NJË LIBËR PËR MANASTIRIN”.

Librat e grumbulluara do të dorëzohen nesër, më 21.11.2012 (e mërkurë), në ora 12:00, në shtëpinë muze të Kongresit të Alfabetit në Manastir.

Ftojmë mediat dhe të interesuarit e tjerë që të na bashkëngjiten në këtë aktivitet.

Ju falënderojmë për bashkëpunimin.

kongresimanastir

—————————————————————————————

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

Nisi projekti “Instituti dhuron libra!”

  Shkup, 22.01.2020 – Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve- Shkup nisi realizimin …

Lini një Përgjigje